DE gratis online masterclass

Body Love Story

Ontdek de Body Love Story: 3 Stappen om van je Lichaam te Houden

Ben je klaar om een positieve relatie met je lichaam op te bouwen? Meld je dan aan voor onze exclusieve gratis masterclass: Body Love Story!

Heb je je ooit afgevraagd waarom zoveel van onze symptomen voortkomen uit de darmen? En hoe weet je wat je echt moet eten wanneer iedereen iets anders beweert over wat gezonde voeding is?

Deze vragen kunnen niet alleen fysiek, maar ook mentaal een tol eisen. De relatie tussen onze darmgezondheid en ons zelfbeeld, onze eigenwaarde, is dieper dan je misschien denkt. Als je worstelt met deze vragen en je zelfvertrouwen en eigenwaarde beïnvloed worden door lichamelijke klachten, dan is deze masterclass voor jou.

Meld je aan voor mijn gratis online masterclass, "Body Love Story", waar we niet alleen diepgaand ingaan op de connectie tussen darmgezondheid en lichamelijke symptomen, maar ook op de impact ervan op onze mindset en zelfbeeld.

01 mei 2024 om 20:00

Wat kun je verwachten in de

Body Love Story

 • Stap 1: Eigenwaarde

  - Leer hoe je negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen kunt transformeren in prachtige body love affirmaties. Ontdek wat je écht wilt en omarm een positieve kijk op jezelf.

 • Stap 2: Lichaam

  - Ontdek hoe voeding voor je darmen kan leiden tot een gezonder en gelukkiger leven. Wist je dat 80% van je gezondheid uit je darmen komt? Leer de geheimen van voeding die je lichaam zal helen.

 • Stap 3: Geest

  - Vind innerlijke rust met meditatie, yoga en ontspanningstechnieken. Ontdek hoe je je geest kunt kalmeren en genezen voor een compleet welzijn.

Wat ga je leren

Body Love Story

 • Stap 1: Eigenwaarde

  - Transformeer negatieve gedachten en belemmerende overtuigingen. Creëer prachtige body love affirmaties en ontdek wat je écht wilt.

 • Stap 2: Lichaam

  - Ontdek de kracht van voeding voor je darmen. Leer hoe je je lichaam kunt helen en gezonder kunt leven.

 • Stap 3: Geest

  -Vind balans en rust met meditatie, yoga en ontspanning. Leer hoe je je geest kunt kalmeren voor een compleet welzijn.

Schrijf je nu in en begin je reis naar zelfliefde en acceptatie!

01 mei 2024 om 20:00

Happy Words

from healthy clients

"Met een combinatie van chronische klachten (prikkelbaardarmsyndroom, HMS en fibromyalgie) kwam ik bij Janneke. Het ging zeer slecht met mij. Ik kon nauwelijks voeding binnenhouden, was uitgeput en had veel pijn. De reguliere zorg kon niks voor mij doen. Een wanhopige situatie.

Het traject bij Janneke heeft voor mij 3/4 jaar geduurd. Na twee dagen het dieet volgen was de pijn in mijn rug weg. Nooit heeft iemand mij verteld dat het geen rugpijn was, maar darmpijn. Stapje voor stapje ging het beter. En ik merk dat ik nog steeds vooruit ga. Zonder moeite kan ik het voedingspatroon volhouden. Mijn huid straalt, mijn haar glanst, ik zwem dagelijks in koud water, ik voel me fit en vitaal en ben gelukkig. Janneke heeft mij mijn leven teruggegeven!"

Ik heb mijn hele familie naar haar gestuurd

"Janneke heeft mij super goed geholpen. Ik kwam met allerlei kwaaltjes en pijntjes bij haar voor mijn darmen. Tijdens het traject heb ik veel geleerd over mijn lichaam en voeding en wat voor effect dit heeft.

Ik heb mijn hele familie naar haar gestuurd en ze zijn allemaal super tevreden en blij met de tips en adviezen die Janneke heeft gegeven.

Een aanrader!" Y.Q.

Aandacht voor je persoonlijke situatie

"Janneke is een hele goede en professionele voedingscoach, ze weet haar kennis heel helder en leuk over te brengen met tekst, beeld en uitleg. Ook heeft ze veel aandacht voor je persoonlijke situatie en geeft praktische bruikbare adviezen die heel veel verschil maken voor je gezondheid. Ik heb een online cursus gevolgd en deze was leuk, leerzaam en helder, een absolute aanrader!" T.K.

Copyright 2024 . All rights reserved